Chris Beuker Maritiem 
Chris Beuker Maritiem is specialist in ontwikkeling, bouw, onderhoud en makelaardij van custom built zeil- en motorjachten. Een moderne visie, het behoud van klassieke waarden en oog voor detail vormen de pijlers. Een innovatieve kijk op jachtontwerp en een eigenzinnige werkwijze zorgt voor schepen die zich onderscheiden. Bekendheid heeft Chris Beuker verworven met de klassiek gelijnde, maar uiterst modern gebouwde lemsteraken.

1185cascoklaarvoorschilder

[meteor_gallery id=”775″ show_description=false show_title=false thumb_height=134 thumb_crop=a columns=2]

Projectmatige jachtbouw

Chris Beuker Maritiem werkt projectmatig en deelt het bouwtraject op naar de specialisatie van subcontractors. Het casco, schilderwerk, motorisatie en installaties, het interieur en natuurlijk de tuigage en zeilgarderobe. Door per project de juiste subcontractors te selecteren, worden de gewenste specialismen samengebracht. Dat vormt niet alleen een garantie voor kwaliteit, maar verkort tegelijk de doorlooptijd.

Afbouw op één locatie

In de moderne jachtbouw is al lang geen sprake meer van één bedrijf dat een jacht vanaf de kielbalk opbouwt tot en met de tewater lating. Chris Beuker Maritiem kiest wel voor één locatie voor de afbouw en op deze plaats komen alle onderdelen tezamen. De keuze van de werf hangt af van het ontwerp. Voor lemsteraken werkt Chris Beuker Maritiem met o.a. SRF in Harlingen. Ook Flevo Marina is perfect geoutilleerd voor de bouw en afwerking, tot in de laatste details.

Eigen ontwerplijn Lemsteraken

Chris Beuker heeft vooral bekendheid verworven met de klassiek gelijnde, maar uiterst modern gebouwde lemsteraken, getekend door Martijn van Schaik. De aken kenmerken zich door een strak onderwaterschip, zeer goede zeileigenschappen en veel binnenruimte. Uitvoering is mogelijk als visserman, roefaak of visserman met verkorte roef. Gekozen kan worden voor de 11.85 m. (nu ook in wedstrijdversie), de 12,75 m., 13,75 m., 14,75 m. en 15,75 m.
meer informatie

Contact