Chris Beuker Maritiem
Chris Beuker Maritiem is specialist in ontwikkeling, bouw, onderhoud en makelaardij van custom built zeil- en motorjachten. Een moderne visie, het behoud van klassieke waarden en oog voor detail vormen de pijlers. Een innovatieve kijk op jachtontwerp en een eigenzinnige werkwijze zorgt voor schepen die zich onderscheiden. Bekendheid heeft Chris Beuker verworven met de klassiek gelijnde, maar uiterst modern gebouwde lemsteraken.

042.NK'11.LA.GR4bwsq

Concept & ontwerp

Ontwikkelde schepen worden gerealiseerd in samenwerking met jachtarchitecten, interieur ontwerpers en specialisten voor uitrusting en tuigage. Voor (semi) custom built jachten bestaat veel ruimte voor inbreng van de eigenaar en deze wordt het gehele traject bij de ontwikkeling en bouw betrokken. Chris Beuker Maritiem werkt met bureau’s als Seahorse naval architects, Hoek Design en vele anderen.

Bouw

Chris Beuker Maritiem kent een projectmatige aanpak waarbij de werf voor aan- en afbouw wordt gekozen op basis van specialisatie en in overleg met de eigenaar. Daarbij worden partijen gecombineerd die ieder specialist zijn op hun terrein, zoals het casco, de interieurbouw, de installaties en de tuigage. Daarbij biedt Chris Beuker Maritiem de eigen ontwerplijn van (semi) custom built lemsteraken, van 11.85 tot 15.75 m. lengte.
cbl118501

Beg

 

Begeleiding

De regie tijdens ontwerp, bouw en oplevering is cruciaal voor een succesvol project. Binnen budget en binnen oplevertermijn draagt Chris Beuker Maritiem zorg voor realisatie. Chris Beuker verzorgt de bestekken, de bouwbegeleiding en fungeert naar subcontractors als owners representative. Een goede voorbereiding en een strakke begeleiding kost geld, maar vormt een besparing op de bouwkosten.

Contact