Chris Beuker Maritiem is specialist in ontwikkeling, bouw, onderhoud en makelaardij van custom built zeil- en motorjachten. Een moderne visie, het behoud van klassieke waarden en oog voor detail vormen de pijlers. Een innovatieve kijk op jachtontwerp en een eigenzinnige werkwijze zorgt voor schepen die zich onderscheiden. Bekendheid heeft Chris Beuker verworven met de klassiek gelijnde, maar uiterst modern gebouwde Lemsteraken.

Voor nieuwbouw kan Chris Beuker bogen op ruim veertig jaar ervaring. Betrokkenheid bij de scheepsbouw van coasters, werkschepen, kotters en jachten heeft hem tot een veelzijdige en creatieve jachtbouwer gemaakt. Kwaliteit en oog voor detail gaan hand in hand met het denken buiten kaders. Dat levert innovaties op en onderscheidende concepten.

Chris Beuker Maritiem heeft vooral bekendheid verworven met de bouw van Lemsteraken. Naar ontwerp van Chris Beuker zelf, getekend door Martijn van Schaik (Hoek Design).

De aken van Chris Beuker Maritiem onderscheiden zich door het ingehouden lijnenplan en uitgekiend onderwaterschip. Zeer modern gebouwde schepen, met het behoud van klassieke waarden.

Als het gaat om innovaties loopt Chris Beuker voorop. Zo werd vorig jaar de 12.85 m. vissermanaak met hybride voortstuwing geïntroduceerd. Maar ook als het gaat om zeilenplan, tuigage en decklayout gaat Chris Beuker vernieuwingen niet uit de weg.

Plannen voor nieuwbouw? Voor klassieke schepen is een bezoekje aan Chris Beuker Maritiem de moeite waard. Meer weten? Bel direct met Chris Beuker op tel. +31 6 53 34 85 15 of stuur een e-mailbericht aan chris@chrisbeuker.nl

De ontwerpen van de Lemsteraken van Chris Beuker Maritiem vonden haar oorsprong in de prijswinnende ZA-1, getekend door Martijn van Schaik. Doorontwikkeling van dit ontwerp leidde tot verbeteringen aan het onderwaterschip en het volledige rondspant, zonder kielbalk. Met de gematigde zeeg en stevens ontstond het kenmerkende karakter van de Chris Beuker Lemsteraak.

Na de bouw van de eerste 15.75 m. vissermanaken, werd deze ontwikkeling doorgezet in de ontwerpen voor de 11.85, de 12.85 en de 14.75. Digitale sleeptankproeven zorgden voor verdere optimalisatie. Niet voor niets varen de aken van Chris Beuker vooraan in het wedstrijdveld.

Ook uw eigen droomschip realiseren?

Voor de nieuwbouw van klassieke schepen werkt Chris Beuker Maritiem samen met Workumer Jachtservice en gespecialiseerde toeleveranciers. Het realiseren van uw droom begint bij de selectie van de jachtarchitect en het vastleggen van het concept in het voorontwerp. Dat kan ook een bestaand ontwerp zijn, waarbinnen uw wensen op maat gerealiseerd worden. Op basis hiervan wordt een calculatie en een planning gemaakt.

Chris Beuker Maritiem neemt de volledige regie van het bouwproces op zich. Tijdens de bouw op de werf van Workumer Jachtservice vindt regelmatig overleg plaats, zodat al uw wensen tot in detail doorgevoerd kunnen worden. Oplevering geschiedt na een aantal proefvaarten.

Voor de bouw van uw droomschip kan Chris Beuker Maritiem zorg dragen voor financiering, verzekering en alle fiscale aspecten rond eigendom en exploitatie. Graag bespreken wij  met u de mogelijkheden, bezoek onze showroom daarvoor in ons Servicecentrum in Workum.

Contact