Chris Beuker Maritiem opereert vanuit het Akencentrum in Workum, de thuishaven van klassieke schepen. Met de jachtmakelaardij, nieuwbouw en alle ondersteunende diensten van Workumer Jachtservice bieden wij eigenaren een compleet pakket voor zorgeloos vaarplezier.

Voor het brede aanbod van klassieke schepen en in bijzonder Lemsteraken kunt u terecht in onze showroom en de verkoophaven. Bel ons voor een afspraak, dan zetten we de koffie klaar.

Lees meer over Chris Beuker Maritiem

De jachtmakelaardij van Chris Beuker Maritiem is gespecialiseerd in rond- en platbodemjachten en in het bijzonder Lemsteraken. Wij verzorgen aan- en verkoopbemiddeling, taxatie en keuring. Ook bieden wij mogelijkheden voor financiering, fiscaal vriendelijke constructies, co-ownership en verhuur bemiddeling.

Direct contact? Bel Frits Strating op +31 6 53 99 16 71

bekijk hier het aanbod gebruikte schepen

Chris Beuker Maritiem is vooral bekend van de nieuwbouw van semi custom built Lemsteraken. Op moderne wijze gebouwde aken, met behoud van klassieke waarden. De ontwerplijn omvat schepen van 11.85 m. tot 15.75 m. Naar ontwerp van Chris Beuker en getekend door Martijn van Schaik (Hoek Design) munten deze Lemsteraken uit in lijnenplan en prestaties onder zeil.

Voor de nieuwbouw van klassieke schepen zijn de krachten gebundeld met de compleet geoutilleerde werf van Workumer Jachtservice. Wij gaan graag met u in gesprek, over het schip van uw dromen.

nieuwbouw van klassieke schepen

Het Akencentrum in Workum is de grootste thuishaven van Lemsteraken en klassieke schepen. Met verkoophaven en showroom, maar ook alle faciliteiten voor service, onderhoud, stalling en verhuurbemiddeling is het Akencentrum de beste uitvalsbasis voor eigenaren van rond- en platbodemjachten.

Het Akencentrum en de jachthaven in Workum zijn eenvoudig te bereiken vanaf het IJsselmeer. Het centrum ligt op ruim een uur rijden vanaf de Randstad.

Kies ook voor de faciliteiten van het Akencentrum

Contact