De 11.85 m. Troefaak

De in 2013 al geïntroduceerde 11.85 m. vissermanaak met verkorte roef of visserman uitvoering is een succes. Dit voorjaar wordt bouwnummer 3 al opgeleverd. In het kerstnummer van de Spiegel der Zeilvaart is een mooie impressie opgenomen.

De 11.85 vissermanaak van Chris Beuker Maritiem biedt misschien wel de sterkste combinatie van alle ontwerpen die inmiddels van stapel zijn gelopen. Het schip is de ruimste, gegeven haar lengte en bovendien de snelste, uitgevoerd met wedstrijdtuigage. Ze is de meest handelbare, de lichtste en sommigen vinden haar ook de mooiste. De 11.85 houdt tegelijk van ruim water en is geschikt voor Wad en Oostzee. Bouwnummer 2 heeft in de meren bij Berlijn haar thuiswater gevonden.

Semi custom built
Nu inmiddels drie schepen zijn gebouwd, is het totale bouwproces geoptimaliseerd voor een korte doorlooptijd en een te garanderen budget. De 11.85 vissermanaak is semi custom built en kent voor het interieur meerder varianten, zowel als visserman, als met roef of mooier, verkorte roef. De indeling is geschikt voor twee personen met gasten, maar kan ook uitgevoerd worden als familieschip met voldoende vaste slaapplaatsen. Bezichtiging van de bouw van nummer 3 is mogelijk op afspraak.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Contact